Automatisch Factureren Interview

Automatisch factureren
(interview met Xavier Dekeyster voor Online retailer)

De voordelen van e-facturatie zijn duidelijk. Dat is ook de federale overheid niet ontgaan. Binnen nu en vijf jaar is het de bedoeling dat alle bedrijven de overstap hebben gemaakt naar digitaal factureren. Xavier Dekeyster heeft die stap met zijn softwarebedrijf al in een vroeg stadium gemaakt. Niet door aan een bestaand systeem voor e-facturatie te koppelen, maar door zelf een eigen facturatiesysteem te ontwikkelen: Billonline hop over to this site.

Download het volledige artikel.

Reageer

Uw e-mail adres zal niet gepubliceerd worden. Velden met ( * ) zijn verplicht.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>