Persbericht: Decupere & Partners bouwt verder aan digitalisering met Billonline.

Decupere & Partners (DENP) is volop bezig met een plan waarin digitalisering en advies centraal staan. Het gehele plan is voortgevloeid uit het veranderende verwachtingspatroon van de klanten en hun klanten. DENP is een gevestigde waarde inzake accountancy en fiscaliteit. DENP werd in 1985 opgericht door Hendrik Decupere en telt op vandaag zes vestigingen, gelegen te Diksmuide, Geluwe, Gent, Ieper, Gits en Nieuwpoort. Of u nu een kmo, starter, eenmanszaak of vzw bent, bij DENP krijgt u advies over uw boekhouding, uw fiscaliteit en uw onderneming, en dit door uw eigen dossierbeheerder die continue bijscholing krijgt. Geen voorgekauwde info, wel een doordacht advies op maat en op basis van een gedetailleerde analyse van uw persoonlijke situatie. Sinds 2003 behaalde DENP het ISO9001-certificaat wat een garantie vormt voor de kwaliteit van de adviezen die worden verleent.

DENP richt zich zonder meer op de toekomst en de steeds veranderende behoeften. Daarom gaat DENP een partnership aan met Billonline. Billonline is een product van DX-Solutions (softwareontwikkelaars met mooie projecten en klinkende referenties). DX-Solutions is een bedrijf van ondernemer Xavier Dekeyster. Billonline is een softwareprogramma dat de KMO begeleidt inzake digitaal contactenbeheer, offertes, facturatie, projectbeheer en tijdsregistratie. Het systeem kent een uitzonderlijke groei en dankzij dit partnership wordt de positie van Billonline nog meer versterkt. Billonline wordt ingezet voor de klanten van DENP en wordt gekoppeld aan hun boekhoudsoftware. Hierdoor vereenvoudigt het proces enorm en kan DENP zijn klanten een goedkopere oplossing aanbieden en zich meer richten op advisering op maat van de klant. “De klant verwacht snelheid, advies en flexibiliteit”, aldus oprichter Hendrik Decupere.

Met Billonline zetten we een belangrijke stap in deze verwachtingen.

Het partnership gaat officieel van start midden september.

Eén reactie

  1. Jan Geens

    Profiat! Doe zo voort!

Reageer

Uw e-mail adres zal niet gepubliceerd worden. Velden met ( * ) zijn verplicht.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>