Algemeen

Kan ik de gegevens importeren in Billonline vanuit mijn vorige software?

 • Contactgegevens en artikelen kunnen eenvoudig in jouw Billonline-omgeving worden geïmporteerd. Hierdoor kan je vanaf dag één aan de slag met jouw vertrouwde gegevens en artikelen.

Welke abonnementsvormen zijn er?

 • Elk abonnement wordt op jaarbasis aangeboden. Je betaalt bij de opstart van jouw omgeving en geniet een jaar lang van het platform. Vervolgens wordt het abonnement stilzwijgend verlengd. Er is een opzegtermijn van 1 maand.

Kan ik Billonline testen voor ik het aankoop?

 • Er is de mogelijkheid om Billonline 14 dagen lang te testen via een gratis demo. Hier kan je op eigen tempo ontdekken hoe Billonline je kan ondersteunen de dagelijkse administratieve taken.

Kan ik de mails die het systeem stuurt personaliseren?

 • Het is mogelijk om via de instellingen, iedere e-mail te personaliseren via templates die je zelf kan vastleggen.

Kan ik meerdere rekeningnummers ingeven?

 • Via de instellingen is er de mogelijkheid om meerdere rekeningnummers in te geven.

Is Billonline veilig?

 • Het Billonline-systeem komt op een https-verbinding, waardoor alle data encrypted verzonden wordt. Tevens heeft iedere klant zijn eigen omgeving, zo voorkomen we dat de database en de omgeving door elkaar wordt gebruikt.

Kan ik mijn eigen domeinnaam koppelen aan Billonline?

 • Billonline werkt standaard op een subdomein van www.billonline.be (bv. uwbedrijf.www.billonline.be). Werk je liever met een eigen domeinnaam, dan kan dit zonder problemen ingesteld worden.

Werkt Billonline ook op OS X (mac) / Linux / Windows / Mobile?

 • Billonline is webgebaseerd en responsive, waardoor het op elk systeem met internetondersteuning en op elk formaat werkt.

Moet ik mijn Billonline-omgeving updaten?

 • Neen, van zodra er een update beschikbaar is voeren wij deze door voor al onze klanten. Dit gebeurt volledig automatisch, zonder de omgeving ooit van het web te moeten halen. Alweer een zorg minder!

Facturen

Worden mijn facturen verzonden volgens de UBL-standaard?

 • Ja, als Billonline-klant hoef je zich geen zorgen te maken over de UBL-standaard. Alle facturen volgen deze regels, waardoor ze eenvoudig kunnen communiceren met externe programma’s en ingelezen kunnen worden in boekhoudsoftware.

Kan ik een afwijkende betaaltermijn toevoegen?

 • Jazeker, dit kan bij iedere factuur apart ingesteld worden.

Kan ik mijn logo toevoegen op de facturen en offertes?

 • Bij de opstart gaan wij jouw bestaande huisstijl zo goed mogelijk integreren in de templates van de facturen, offertes en creditnota’s. Hierbij houden we rekening met onder andere jouw logo en huisstijl.

Kan ik de factuuropvolging automatisch laten gebeuren met CODA?

 • CODA, of ook het gecodeerd rekeninguittreksel, is een elektronisch bestand met daarin de gegevens vermeld op uw rekeninguittreksels en de bijlagen daarbij. Iedere beweging op uw rekening wordt op gestructureerde wijze geïdentificeerd aan de hand van een eigen code, waardoor Billonline die beweging ondubbelzinnig kan herkennen en opnemen. Deze bestanden zijn te verkrijgen via jouw bank en kunnen opgeladen worden in Billonline om zo de betaalde facturen af te punten.

Offertes

Kan ik een begeleidende tekst aan mijn offertes toevoegen?

 • De offertes bestaan uit twee delen; de persoonlijke tekst en de product/dienstlijnen. Iedere offerte kan dus volledig op maat gemaakt worden in de eigen huisstijl. Je kan tevens ook diverse bijlages toevoegen aan de offertes.

Accountants

Is Billonline compatibel met andere boekhoudprogramma’s zoals Kluwer?

 • Zeker en vast! Billonline voorziet een API-koppeling waardoor jouw omgeving éénvoudig kan communiceren met jouw boekhoudprogramma. Zo kunnen de verkoopfacturen uit Billonline geïmporteerd worden in de boekhoudsoftware.

Kan Billonline gelinkt worden aan de programma’s van de accountant, waardoor deze de klantengegevens kan inkijken?

 • Dit is mogelijk. Met de toestemming van de klant kan de accountant inloggen op de Billonline omgeving van de klant om zo de gegevens te consulteren.

Nog vragen?

Contacteer ons gerust via onderstaand formulier.

Contacteer ons
Bezig met versturen
Interesse om Billonline zelf uit te proberen?
Start nu gratis