Online facturatie & offertes

Billonline helpt je om op een eenvoudige en snelle manier een overzichtelijke factuur of
offerte op te stellen en te versturen. Maak en verzend jouw facturen en offertes in je eigen huisstijl en beheer hun status moeiteloos. Iedere offerte kan gepersonaliseerd worden met aanspreking, begeleidende teksten en bijlages.

Wie facturatiesysteem zegt, denkt natuurlijk aan eenvoudig en snel facturen aanmaken en beheren. Facturen kunnen ook afgepunt worden door middel van CODA-bestanden of een boekhoudkoppeling. Wanneer deze opgeladen zijn in Billonline, krijgen de facturen automatisch de status ‘betaald’ of ‘niet betaald’. Door de automatische herinneringen wordt de opvolging kinderspel.

Quote module

Customer Relationship Management

Zonder degelijke database kan je jouw klanten, leveranciers, leads en opportuniteiten moeilijk beheren. Billonline doet dat voor jou! De software verzamelt alle gegevens en zorgt ervoor dat je die steeds bij de hand hebt. Niet enkel op bedrijfsniveau, maar ook op contactniveau. Offertes en facturen kunnen dan ook meteen naar het juiste contact binnen het bedrijf verzonden worden.

CRM module

Projectbeheer en tijdsregistratie

Timesheets en tijdsregistratie zijn een manier om de gespendeerde tijd van medewerkers te registreren. Deze tijd wordt toegevoegd aan een project en zo bijgehouden. Projecten kunnen op basis van deze registratie een raming van de voortgang maken. Bovendien kan je op een zeer eenvoudige manier de tijdsregistratie rechtstreeks factureren.

Project module

Artikelbeheer

Via artikelbeheer is het mogelijk om jouw producten en diensten toe te voegen in Billonline. Hierdoor bespaar je heel wat tijd en werk bij het opstellen van facturen en offertes. Er is ook de mogelijkheid om deze op te laden in ons systeem zodanig je deze niet handmatig hoeft toe te voegen.

Stock management module

Statistieken

Op ieder gewenst moment de inkomsten en uitgaven, verkoop per product of productgroep, top 10 klanten, of een overzicht per maand raadplegen? Dit kan via de statistieken! Eenvoudig te begrijpen tabellen en grafieken met de cijfers over een zelf te bepalen periode.

Abonnementen

Zijn periodieke facturen ook zo’n onnodige sleur voor jou? Via Billonline stel je jouw abonnementen éénmalig in en jouw omgeving zorgt ervoor dat deze telkens automatisch verstuurd wordt op het juiste moment naar de juiste persoon.

Subscriptions module

Koppelingen

Via bestaande API-koppelingen kan je jouw omgeving koppelen met externe programma’s die je nu reeds gebruikt. Zo is er de mogelijkheid om jouw boekhoudsoftware te koppelen zodanig de verkoopfacturen rechtstreeks ingeboekt worden, en de klantgegevens gesynchroniseerd worden. Op deze manier kan je het volledige facturatieproces automatiseren en digitaliseren.

API module

UBL-facturen versturen

Uitgaande facturen kunnen verstuurd worden volgens de UBL-standaard. Hierdoor zijn ze eenvoudig te importeren in andere programma’s. In 2017 aanvaardt de overheid enkel facturen via het UBL-standaard. Het wordt voor 2020 verplicht om deze standaard te gebruiken.

UBL Ready feature
Interesse om Billonline zelf uit te proberen?
Start nu gratis